Ånei! Du mangler JavaScript! Det må aktiveres i nettleseren din for at du skal kunne se denne nettsiden.

Aspire Brands

Bildet viser arbeidsplassene

Kontor — 2021

Et lekent kontorlokale for en spennende kunde som ønsket noe utenom det vanlige.

Totalrenovering av nye kontolokaler midt i Fredrikstad sentrum i lokaler som tidligere huset to klesbutikker. Himlinger ble revet og malt, gulvet fikk bestå men ble tilført tepper og parkett for å fremheve ulike soner. Glassvegger med sprosser komplementerer den industrielle stilen og store sosiale soner med store sofagupper ble fordelt på strategiske plasser. Planløsning og møbleringsplan ble tilpasset kontorets behov og ønsker.

Kontorlokalet ble delt i to hovedsoner; arbeidssone og sosial sone. Arbeidssonen fikk lysere farger og ble plassert der det var størst vindusflater, mens den sosiale sonen har en mer dempet fargepalett og lyssetting. Avdelingen kom naturlig både for å skape ro for de ansatte, men også for å kunne bruke de sosiale rommene til flere arrangementer både på dagtid og fritid for de ansatte.

Arbeidsplassene er sentrert rundt 4 store felles arbeidsbord som brukes både som drop inn og faste plasser. I tilknytning til arbeidsplasser har de tilgang til flere stillerom og møterom i tillegg til en biblioteksstue som kan brukes som en alternativ arbeidsplass.

Kunde

Aspire Brands AS

Samarbeidspartnere
  • Sørlie Prosjekt AS
  • SML Lighting AS
  • Cityplan AS
Fotograf

Anne Bråtveit